Cursuri ECDL

Cursurile ECDL cuprind concepte de baza ale tehnologiei informatiei , calculul tabelar excel , baze de date access , prezentari power point
Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este documentul standard pentru calificarea de bază în utilizarea computerului, recunoscut la nivel internaţional, dovedind abilitatea deţinătorului de a folosi eficient un computer. Astfel, cel mai bun răspuns la întrebarea „Ştiţi să folosiţi computerul?” este: „Da, am Permisul european de conducere a computerului!”.
Până în prezent, peste 11 milioane de persoane au intrat în programul de certificare ECDL în lume. Permisul european de conducere a computerului este folosit şi recunoscut în peste 148 de ţări de companii de renume, în administraţie sau de instituţii de învăţământ de prestigiu, programul fiind cunoscut în afara Europei sub numele de International Computer Driving Licence - ICDL.

Permisul ECDL obţinut în Romania este valabil în oricare dintre aceste ţări.

Obţinerea Permisului european de conducere a computerului este recunoscută la nivel european şi internaţional ca un standard prin care angajatorii pot stabili abilităţile de operare pe computer ale angajaţilor curenţi sau potenţiali şi prin care personalului îi pot creşte perspectivele de angajare viitoare.

ECDL prezintă o serie de avantaje atât pentru candidaţi, cât şi pentru angajatori şi pentru societate în general.

Avantajele programului ECDL pentru candidaţi:

     Obţinerea unei calificări recunoscute internaţional

     Deschide noi oportunităţi pentru a obţine un loc de muncă mai bun sau o bursă 

     Îmbunătăţirea perspectivelor de promovare în carieră

     Creşte competenţa, încrederea în sine şi motivaţia

     Scade probabilitatea de a pierde o ofertă de serviciu

     Oferă o bază pentru specializări ulterioare

     Ai echivalate competenţele IT la BAC

5 Produs(e)

per pagină

Setează direcţie descendentă

5 Produs(e)

per pagină

Setează direcţie descendentă
TOATE PRETURILE DE PE ACEST SITE CONTIN TVA