Compania care administreaza site-ul http://www.usy.ro/, denumit in continuare USY, este S.C. UNITRADE  SYSTEMS S.R.L., numita in continuare S.C. UNITRADE  SYSTEMS S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J22/3510/1994 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO6789796.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. UNITRADE  SYSTEMS S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Expediere si livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Toate produsele beneficiaza de transport gratuit indiferent de cantitatea comandata sau valoarea produselor livrarea lor facandu-se la domiciliul clientului prin curier rapid (Nemo ,  Fan Curier)

Informatii personale si de securitate

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe USY sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. USY nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor

Accesarea USY implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L.. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L. sau despre activitati desfasurate de S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L. prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul USY, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului USY si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Retururi & inlocuiri

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie emis de S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L., care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv. In cazul unei defectiuni produsul va fi inlocuit cu unul nou in termen de 15 zile de la semnalarea defectului.

 

Returnarea se poate face de catre dumneavoastra prin notificarea in scris a  S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L. ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane.

 

Produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. 

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L. si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul USY, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L. proceseaza eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale.Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L. sau de certificatul de garantiei emis de importator. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L. oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L. de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L., nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Plata, preturi & promotii

Plata produselor comandate conform acestui contract cu clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L. la adresa de e-mail usy@usy.ro Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L.. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

Preturile prezentate includ TVA (24%). Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma . Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

Accesul la informatiile de pe site

S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul USY si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. UNITRADE SYSTEMS S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

TOATE PRETURILE DE PE ACEST SITE CONTIN TVA